Rådgivning i forbindelse med køb af computersystemer, kontor- og kopimaskiner, mobiltelefon og andet IT
Driller din computer? PC-rensning, genopretning og dataevakuering er et af mine specialer.
Er din computer begyndt at opføre sig markant anderledes eller arbejder den langsomt? Jo længere du venter, desto værre vil problemet blive.
Backup systemer, både "i skyen" og lokalt.
Domæner, webdesign og hosting - vi kan det hele.
Husk at besøge os på Facebook og gi' et Like. Så får du mine newsflash direkte på din Facebookside.
Installation af både kablet og trådløst lokalnetværk (LAN/WiFi), nætværksprinter, NAS, IP-kamera mv.
Opsætning af IP-telefoni. Giver mine kunder en besparelser på op til 75% af deres oprindelige fastnet telefonudgifter.

Webhosting, eget domæne, hjemmeside, seoHvorfor tage til takke med gratis E-mailservices som eksempelvis hotmail, gmail og jubii?

Vælger du at benytte en gratis mailservice, må du ofte leve med lange og kryptiske e-mail adresser, som er svære at huske. Desuden vil mange spam-filtre hos modtageren, sorterer mails sendt fra disse gratis domæner fra. Årsagen er, at størstedelen af alt spam, sendes fra gratis konti og du risikerer dermed, at dine mails ikke når frem til din modtager. Får du problemer med din gratis e-mail konto eller har brug for hjælp med opsætningen, er support ofte "en by i Rusland" og du er henvist til at læse en FAQ bibel, som er kompliceret og tidskrævende at forstå.

Løsningen er at oprette et familie-domæne som sikrer, at du og dine familiemedlemmer kan have den samme mailadresse ud i al fremtid. Hele familien kan have en nem mailadresse så som; Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du behøver ikke at have en decideret hjemmeside for at have et e-mail domæne, men der er samtidig basis for at oprette en familiehjemmeside, hvis du skulle ønske dette på et tidspunkt.

På en fælles familiehjemmeside kan I for eksempel oprette en fælles kalender, et fotoalbum, som I deler eller bare en side om jeres hobby og interesser. Ønsker du en hjemmeside, kan du designe den selv, eller lade mig udføre det grundlæggende design. Et familie-domæne er en god investering, som også dine børn og børnebørn kan have glæde af. Du får din egen administration, hvor du selv kan oprette mailadresser, autosvar, filter og anti-spam system.

z-upIT.dk hjælper med opsætning og ydermere vil din mail være uafhængig af, hvilken Internetudbyder du har. Således kan du sende og modtage e-mail uanset, hvor du befinder dig. Nu er det ikke sikkert, at domænet med jeres efter- eller familienavn er ledigt. Du kan være rimelig sikker på, at hansen.dk, jensen.dk og petersen.dk er optaget, men du kan prøve dig frem med forskellige variationer, så som; familienjensen.dk, fam-hansen.dk osv. Du kan også vælge en anden betegnelse efter punktummet (TLD), eksempelvis .com, .me, .co eller .nu. Der er blevet åbnet op for en hel stribe af nye TLD'er, eksempelvis; .zone, .home, .camp, .cool, .email og mange mange flere. Så hvis du tidligere har undersøgt et ønsket domæne og fundet det optaget, kan du måske nu få det med en af de nye TLD'er. Du kan se listen over nye TLD'er her.

Du skal dog være indstillet på, at afgiften for andre TLD (toplevel domæner) er højere end .dk domæner. Kontakt z-upIT.dk med det ønskede domænenavn og vi finder den bedst mulige pris til dig.

Priser fra 500,-/år inkl. moms + oprettelse af domæne.

z-upIT.dk er et handelsnavn i Citrotek ApS gruppen. Citrotek ApS står også for salg af CTS klimaskabe, TIRA vibratorer, Köhler salttåge kamre, BINDER ovne og Lansmont emballage testere. Brug for hjælp? z-upIT.dk telefon support, ring på: 4824 3656

Copyright © z-upIT.dk 2001-2018. All rights reserved.