Rådgivning i forbindelse med køb af computersystemer, kontor- og kopimaskiner, mobiltelefon og andet IT
Driller din computer? PC-rensning, genopretning og dataevakuering er et af mine specialer.
Er din computer begyndt at opføre sig markant anderledes eller arbejder den langsomt? Jo længere du venter, desto værre vil problemet blive.
Backup systemer, både "i skyen" og lokalt.
Domæner, webdesign og hosting - vi kan det hele.
Husk at besøge os på Facebook og gi' et Like. Så får du mine newsflash direkte på din Facebookside.
Installation af både kablet og trådløst lokalnetværk (LAN/WiFi), nætværksprinter, NAS, IP-kamera mv.
Opsætning af IP-telefoni. Giver mine kunder en besparelser på op til 75% af deres oprindelige fastnet telefonudgifter.

Hjemmeside med et smart design, website designNy hjemmeside med et professionelt design og nem at vedligeholde.

Ønsker du en dig en hjemmeside med et smart design, hvor du selv kan opdatere din hjemmeside efter behov? Så kan z-upIT.dk tilbyde den helt rigtige løsning. Hjemmesiden programmeres i et system der hedder Joomla (verdens største open-source CMS) og meningen er, at efter designet og funktionaliteten er lagt fast, har du mulighed for selv at overtage den regelmæssige opdatering og vedligehold.

Det er ikke mere kompliceret end at skrive et dokument i MS Word. Fordelen ved Joomla er, at det er gratis at bruge og der er mange mennesker der kan programmere i systemet (dansk hjælpeforum findes også). Samtidig er Joomla modulet opbygget på en sådan måde, der gør det nemt for dig at tilføje nye funktioner (mange af dem er gratis), efterhånden som behovet opstår og design/tema kan ændres på sekunder, uden at indholdet ændres. z-upIT.dk tilbyder to forskellige koncepter; Light og Pro.

Light siden begrænser sig til en forside og en 4-5 undersider (flere sider kan tilkøbes) og kan f.eks. se ud som denne. Hjemmesidens tema tilpasses naturligvis indholdet og der vil typisk være 2-3 forskellige forslag at vælge imellem. Light siden koster kun 1.500,- ex. moms, som et engangsbeløb og indeholder også en instruktion i brugen af systemet. Så længe siden er hostet hos z-upIT.dk, vil der ikke være andre udgifter end den normale årlige web-hotel afgift. Ønsker du senere at flytte din hjemmeside til en anden udbyder, kan den frikøbes for 1.000,- ex. moms.

Du kan tilkøbe ekstrafunktioner, udover den basale side, så som: billeder i "lightbox" popup, kontakt formular med mulighed for sende vedhæftede filer, slideshow, søgemaskine optimering (SEO), med mere. Har du specielle ønsker, så lad mig venligst høre om dem.

Pro siden kan indeholde alt ovenstående, men også andre funktioner så som: fora, e-shop, betalings gateway og meget meget mere. Denne type hjemmeside produceres efter timetakst, da prisen i høj grad er afhængig af, hvilke ønsker der er til sidens funktioner. En Light hjemmeside kan senere udvides til Pro konceptet og du er således ikke låst, men kan lade din webside vokse med din forretning eller de ønsker/krav fremtiden bringer.

Det er en forudsætning, at hjemmesiden ligger på z-upIT.dk's webhotel (fra 400,-/år ex. moms). Har du ikke et domænenavn, skal dette naturligvis oprettes og det opretter vi på dine vegne. Hvis du har et domæne i brug hos en anden leverandør, kan du vælge at flytte dit domæne til os og dermed spare udgiften til det nuværende webhotel. Alternativt kan du beholde dit nuværende webhotel og lave en "forwardning" til hjemmesiden på z-upIT.dk's hotel.

Hvordan kommer du så i gang? Det er faktisk meget enkelt; først skal du bestemme dig for et domænenavn, hvis du ikke har et i forvejen. Dernæst skal du fremsende følgende materiale til os: tekstdokument sat op med side titel som overskrift og brødteksten med ønskede afsnitsinddeling. Logo og andet billede materiale i jpg, bmp, png, gif eller tif filformat. Desuden en ønsket overskrift til siden, samt nøgleord til bedre placering på div. søgemaskiner. Kik dig omkring på siden her, alt du ser på z-upit.dk's hjemmeside, ligger i Light konceptet.

z-upIT.dk er et handelsnavn i Citrotek ApS gruppen. Citrotek ApS står også for salg af CTS klimaskabe, TIRA vibratorer, Köhler salttåge kamre, BINDER ovne og Lansmont emballage testere. Brug for hjælp? z-upIT.dk telefon support, ring på: 4824 3656

Copyright © z-upIT.dk 2001-2018. All rights reserved.