Rådgivning i forbindelse med køb af computersystemer, kontor- og kopimaskiner, mobiltelefon og andet IT
Driller din computer? PC-rensning, genopretning og dataevakuering er et af mine specialer.
Er din computer begyndt at opføre sig markant anderledes eller arbejder den langsomt? Jo længere du venter, desto værre vil problemet blive.
Backup systemer, både "i skyen" og lokalt.
Husk at besøge os på Facebook og gi' et Like. Så får du mine newsflash direkte på din Facebookside.
Installation af både kablet og trådløst lokalnetværk (LAN/WiFi), nætværksprinter, NAS, IP-kamera mv.

Backup systemer, lokalt og i skyenTager du backup eller satser du på; det-sker-ikke-for-mig?

Med et stadig stigende lager af digitale fotos, personlige dokumenter, e-mails og andre uerstattelige data, som vi alle samler sammen på daglig basis, får jeg ofte spørgsmålet; hvordan sikrer jeg mig imod tab af disse vitale data?

Der findes mange nemme løsninger, fra backup på en ekstern harddisk, USB-keys eller en NAS. Fælles for dem alle er, at disse backup-kopier typisk befinder sig på samme fysiske adresse som de originale materialer. Desuden kræver det en aktiv handling at vedligeholde backup'en og det har vi alle en tendens til at glemme. Skal du sikre dig 100%, må backup'en befinde sig udenfor din bolig, samt være absolut fuldautomatisk. Så for at du kan opnå fuld data sikkerhed, skal du stille 3 krav til din løsning. Backup'en skal være:

.. 100 % operativ når du får behov for den. Med andre ord; den skal rent faktisk virke! Derfor dur brændbare medier ikke (CD eller DVD).
.. opdateret. Det nytter ikke med en 4 mdr. gammel backup. Derfor skal den opdateres automatisk uden behov for manuel betjening.
.. robust og urørlig. Den må ikke kunne skades af lokale uheld/skader og derfor bør den ikke befinde sig på samme adresse som de originale filer og dokumenter.

Derfor er den eneste rigtige løsning i dag, at fortage backup i "skyen". Der findes flere (gratis eller kommercielle) løsninger f.eks. Dropbox, Gdrive, iCloud, OneDrive og lignede, men husk det er ikke altid at gratis også er bedst. Der findes løsninger, hvor du selv står for at "hoste" din backup og dermed kan bevare den fulde kontrol. Det gælder om at finde balancen imellem funktionalitet, omkostning og sikkerhed. z-upIT.dk kan hjælpe dig med at vælge den optimale løsning, der tager hensyn alle disse parameter.

Kontakt mig for en samtale om den løsning, som giver den bedste balance mellem pris og ydelse, inden det går galt og du mister uerstattelige filer, billeder og data.

z-upIT.dk er et handelsnavn i Citrotek ApS gruppen. Citrotek ApS står også for salg af CTS klimaskabe, TIRA vibratorer, Köhler salttåge kamre, BINDER ovne og Lansmont emballage testere. Brug for hjælp? z-upIT.dk telefon support, ring på: 4248 3656

Copyright © z-upIT.dk 2001-2018. All rights reserved.